مقالۀ «سنجش نگرش مردم ایران در خصوص بازیهای رایانهای (مقایسۀ نگرش افراد موردمطالعه در ردۀ سنی 7 تا 40 سال)» را مسعود کوثری، معصوم آقازاده و سید محمدعلی سیدحسینی نوشتهاند و در بهار 1397 در فصلنامۀ مطالعات فرهنگ ارتباطات منتشر شده است.
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در آبان 1389 نظرسنجی تلفنی پیرامون میزان گسترش توجه مردم به سحر و جادو، جایگاه دعانویسی در میان فرهنگ مردم و تأثیرات آن بر روابط خرافهپرستی انجام داده است که گزارش آن در ادامه میآید.
«ارتباطات بینالمللی و جهانی فرهنگ» پنجمین گزارش از سلسله گزارشهای توصیههای سیاستی دربارۀ مسائل فرهنگی و هنری است که در معاونت پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بهوسیلۀ مهرداد محمدی تدوین شده است.
وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سال 1401 فایلی تحتعنوان شاخصهای انتشار اطلاعات منتشر کرده است که تعداد گردشگران ورودی و خروجی کشور و تعداد موزههای فعال در کشور و دیگر آمارهای این حوزه به اختصار در آن آورده است.
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در خردادماه 1389 نظرسنجی تلفنی از مردم مشهد دربارۀ مهمترین مسائل و موضوعات جامعه انجام داده است که گزارش آن در ادامه میآید.
مقالۀ «تحلیل وضعیت موجود ساماندهی نهادهای فرهنگی کشور با نگاهی به مفهوم و مبانی مهندسی فرهنگی» را غلامرضا گودرزی و محمد شیخزاده نوشتهاند و بهار 1388 در نامۀ پژوهش فرهنگی منتشر شده است.
طرح «جایگاه مهاجران افغانستانی در نظام برنامهریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» را مهدی جعفری خانقاه در سال 1395 برای دفتر مطالعات و برنامهریزی راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشته است.