پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در آبان 1389 نظرسنجی تلفنی پیرامون میزان گسترش توجه مردم به سحر و جادو، جایگاه دعانویسی در میان فرهنگ مردم و تأثیرات آن بر روابط خرافهپرستی انجام داده است که گزارش آن در ادامه میآید.
«ارتباطات بینالمللی و جهانی فرهنگ» پنجمین گزارش از سلسله گزارشهای توصیههای سیاستی دربارۀ مسائل فرهنگی و هنری است که در معاونت پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بهوسیلۀ مهرداد محمدی تدوین شده است.
وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سال 1401 فایلی تحتعنوان شاخصهای انتشار اطلاعات منتشر کرده است که تعداد گردشگران ورودی و خروجی کشور و تعداد موزههای فعال در کشور و دیگر آمارهای این حوزه به اختصار در آن آورده است.
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در خردادماه 1389 نظرسنجی تلفنی از مردم مشهد دربارۀ مهمترین مسائل و موضوعات جامعه انجام داده است که گزارش آن در ادامه میآید.
مقالۀ «تحلیل وضعیت موجود ساماندهی نهادهای فرهنگی کشور با نگاهی به مفهوم و مبانی مهندسی فرهنگی» را غلامرضا گودرزی و محمد شیخزاده نوشتهاند و بهار 1388 در نامۀ پژوهش فرهنگی منتشر شده است.
طرح «جایگاه مهاجران افغانستانی در نظام برنامهریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» را مهدی جعفری خانقاه در سال 1395 برای دفتر مطالعات و برنامهریزی راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشته است.
مقالۀ «سنجش میزان مرجعیتگرایی دینی و خوداتکایی دینی (مطالعۀ دو نسل پس از انقلاب اسلامی-گروههای سنی 15 تا 30 سال و 50 تا 65 سال)» را مسیح علیپور، حسن محدثی گیلوایی و اللهکرم کرمیپور نوشتهاند و در شمارۀ 45 فصلنامۀ مطالعات فرهنگ-ارتباطات در بهار 1398 منتشر شده است.
مقالۀ «مسئلهشناسی حجاب در جامعۀ ایرانی (مورد کاوش: مقالات علمی 1383-1397)» را ابراهیم اخلاصی، ابوالقاسم فاتحی دهاقانی و امیرحسن شیعی نوشتهاند و در شمارۀ دوم مجلۀ بررسی مسائل اجتماعی ایران در پاییز و زمستان 1400 منتشر شده است.