مقالۀ پیش رو از سری مقاله‌های پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است که به تحلیل گفتمانی تأثیر پوشش زنان در شبکه‌های خانگی پرداخته است. این پژوهش با توجه به چهار فیلم پربیننده شامل خاتون، جیران، قورباغه و یاغی‌حاکی که در شبکه خانگی منتشرشده‌اند، به‌واسطۀ آزاده‌زینب محمودیان تهیه‌شده است.
پژوهش «مواجهه با اخبار جعلی در مدیریت بحران؛ پژوهشی تطبیقی فراملی از رویه‌های اروپایی» به تلاش حسن سبحانی در وبگاه پژوهشگاه فضای مجازی در سال 1402 منتشر شده است. این پژوهش تحلیلی با رویکرد مسئله‌شناسی به دنبال به حداقل رساندن تولید و انتشار اخبار جعلی است. هدف آن ساختن بسترهای حرفه‌ای و منظم خبررسانی است تا بتواند خبرهای درست، واقعی و دستکاری‌نشده را با تعهد به واقعیت و ایجاد اعتماد عمومی به مخاطبان برساند.
پژوهش « ارتباط سامانه‌های ویدئو به درخواست (vod) و باز پردازی بازی‌های دیجیتال (مطالعه موردی نتفلیکس)» به تلاش مهشید شهیدی در وبگاه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در تابستان 1402 منتشر کرده است.
پژوهش «تحلیل روند تغییرات دین‌داری در ایران» به تلاش سیدعباس اسدی مله‌خان در وبگاه گروه بررسی‌های راهبردی در بهمن 1403 به سفارش انجمن میراث اسلامی تهیه و منتشرشده است؛ این پژوهش تحلیلی ثانویه بر پیمایش‌های ملی در حوزه دین‌داری در ایران از سال 1353 تا 1402 داشته است.
پژوهش «هوش مصنوعی چگونه آیندۀ آموزش را متحول می‌کند؟» به تلاش علی شفیعی‌نسب ترجمه‌شده و در وبگاه پژوهشگاه فضای مجازی منتشرشده است؛ این پژوهش نگاهی عمیق به حوزۀ آموزش و نظام علم، تحقیقات و نوآوری دارد که یکی از مهم‌ترین حوزه‌هایی است که با ظهور فناوری‌های مربوط به هوش مصنوعی دگرگون‌شده و ویژگـی برجستـۀ این پژوهش جامع و چندوجهی بودن آن است.
پژوهش«بررسی اهداف، وظایف و اختیارات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: حوزه صنایع دستی» به تلاش امیرحسین اسکندری در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی تهیه و منتشر شده است، در این گزارش به تحلیل و بررسی احکام حوزه صنایع دستی ماده (4) لایحه اهداف، وظایف و اختیارات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پرداخته شده است.