آخرین یافتهها در مورد وضعیت فرهنگی کشور با حضور مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، در جلسۀ غیررسمی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز ارائه و موردتحلیل قرار گرفت.
ششمین جلسۀ کارگروه رصد فرهنگی کشور با هدف ارائۀ آخرین گزارشها و فعالیتهای مرکز رصد فرهنگی کشور و نیز بررسی تعهدات نهادهای رصدی کشور در حوزۀ فرهنگ و اشتراک دادههای فرهنگی در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد. در این جلسه طرح سه مرحلهای اشتراکگذاری دادههای فرهنگی به تصویب رسید.
گزارش رصد فرهنگی زلزلۀ خوی با عنوان «خوی پس از زلزله، روایت مردمنگارانه» با حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان آذربایجان غربی، فرماندار و امام جمعه خوی و مدیر اجرایی مرکز رصد فرهنگی کشور در شهرستان زلزلهزده خوی رونمایی شد.
سامانۀ مرکز رصد فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی ایران به مناسبت هفتۀ پژوهش با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و ارتباط تصویری دکتر صالحی معاون پژوهشی این وزارتخانه افتتاح شد.
مرکز بررسیهای استراتژیک نشستی تخصصی را با هدف شناسایی چالشهای موجود در حوزۀ حجاب با حضور تعدادی از متخصصان و سیاستگذاران و با عنوان «حجاب: آسیبشناسی سیاستهای گذشته، نگاهی به آینده» در تیرماه 1393 برگزار نموده است که گزارش آن در ادامه میآید.
گزارش حاضر متن هشت سخنرانی پیرامون «نسبت توسعۀ اقتصادی و تغییرات فرهنگی در ایران پس از جنگ» است که طی چند جلسه در محل انجمن جامعهشناسی ایران و پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار گردید.
جلسۀ پنجم کارگروه رصد فرهنگی کشور چهارشنبه 9 خرداد 1401 در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد و جزئیات چگونگی فعالیت مرکز رصد فرهنگی به عنوان بازوی علمی و اجرایی کارگروه رصد فرهنگی بحث و بررسی شد.
در تاریخ 11 اسفند 1400 نشستی تخصصی با حضور حسین میرزایی (مشاور و مدرس حوزه دولت الکترونیک)، کرم حبیبپور گتابی (عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی دانشگاه خوارزمی)، جعفر تنها (هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز) و سیدمسعود حسینی گهر (مسئول IT مرکز رصد فرهنگی) به صورت آنلاین برگزار شد که گزارش مشروح این نشست ارائه میشود.