پیمایش «گرایشهای فرهنگی و نگرشهای اجتماعی در ایران» در سال 1383 در سطح ملّی انجام شده است. مدیر این پژوهش محسن گودرزی بوده و پرسشنامۀ سال 1353 علی اسدی تکرار شده است.
پیمایش «ارزشهای فرهنگی و نگرشهای اجتماعی در ایران؛ گزارش یک نظرخواهی در تهران در خردادماه 1358» را علی اسدی، مهدی بهکیش و منوچهر محسنی در پژوهشکدۀ علوم ارتباطی و توسعۀ ایران انجام دادهاند و گزارش آن در شهریور 1359 منتشر شده است.
پیمایش «ارزشها و نگرشهای جوانان ایران» در سال 1389 در سطح ملّی انجام شده است. این پیمایشهای جوانان را سازمان ملّی جوانان انجام داده است و این آخرین پیمایش از این سری پیمایشها است.
مقالۀ «تبیین جامعهشناختی سیاستهای هویتی دولت پهلوی اوّل» را تقی آزاد ارمکی، علی محمد حاضری، علی ساعی و فرهاد نصرتینژاد نوشتهاند و در مجلۀ جامعهشناسی ایران، دورۀ بیستویکم، شمارۀ 3، پاییز 1399 منتشر شده است.
مقالۀ «سیاستگذاری و برنامهریزی اجتماعی برای توسعۀ فعالیتهای اقتصادی بخش فرهنگ: ارزیابی طرحهای کلان رونقبخشی به بازار هنر ایران در دهۀ 1380» را محمدرضا مریدی و معصومه تقیزادگان نوشتهاند و در فصلنامۀ مطالعات جامعهشناختی ایران، سال اول، شمارۀ دوم، پاییز 1390 منتشر شده است.
مقالۀ «بازنمایی ابعاد دینداری طبقات اجتماعی در سینمای پس از انقلاب ایران» را پژمان برخورداری، سیدحسین سراجزاده و عبدالمحمد کاظمیپور نوشتهاند و در فصلنامۀ مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران، دورۀ 9، شمارۀ 4، زمستان 1399 منتشر شده است.
پیمایش «آمادهسازی مقیاس دینداری و ارزیابی سطوح دینداری اقشار مختلف جامعۀ ایران (مراکز استانها)» در سال 1387 در مؤسسۀ روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران انجام شد. مجری این طرح محمد خدایاریفرد بوده است.
مقالۀ «ارائۀ الگوی خطمشیگذاری سازمانهای فرهنگی (موردمطالعه: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان)» را وجهالله قربانیزاده، فتارح شریفزاده، داوود حسینپور و محمود مروج نوشتهاند و در فصلنامۀ سیاستگذاری عمومی، دورۀ 3، شمارۀ 3، پاییز 1396 منتشر شده است.