«تحلیل اجتماعی فیلمهای سینمای ایران با تأکید بر 10فیلم اکران شده در 4سال اخیر» گزارش راهبردی دفتر مطالعات و برنامهریزی راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که پردیس عامری و مهدیس صادقی پویا در سال 1395 نوشتهاند.
چکیدۀ آمار کتابخانهها در سال تحصیلی 99-1398 را پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) در سال 1400 منتشر کرده است و حمیده بیرامی طارونی آن را تدوین کرده است.
ایسپا در اسفند 1400 پیمایشی تحت عنوان «بازتاب مسائل روز جامعه در افکار عمومی» با تأکید بر کرونا انجام داده است که نشان میدهد مهمترین آرزوی مردم برای سال 1401 داشتن سلامتی بوده است که 32.2 درصد مردم به آن اشاره کردهاند.
«گزارش نظرسنجی تلفنی از شهروندان تهرانی پیرامون شبکۀ نمایش خانگی» که در ادامه آورده میشود را مرکز افکارسنجی و رصد فرهنگی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در سال 1389 انجام داده است.
پژوهشکدۀ مطالعات و برنامهریزی راهبردی در پاییز 1396 طرح تئاتر اجتماعی ایران با تأکید بر نقد و تحلیل 10 اثر نمایشی که در یکسال اخیر روی صحنه رفتهاند (بررسی نقصها، نقاط قوت، ضعفهای ساختاری، معیارهای اجتماعی آموزشمحور) انجام داده است. پزوهشگر این طرح پردیس عامری است.
این گزارش عملکرد آپارات را از تیر 1399 تا تیر 1400 نشان میدهد. در بهار 1400 پهنای باند آن به بیش از 300 گیگابایت بر ثانیه رسید و این یعنی امروز آپارات به یکی از مهمترین بزرگراههای اینترنتی کشور تبدیل شده است.
دفتر جمعیت، نیروی کار و سرشماری مرکز آمار ایران براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1390 و 1395 به بررسی ویژگیهای جمعیت و خانوار و برخی از ویژگیهای مهم آنها در کلانشهرها و مقایسه این اطلاعات در دو سرشماری 1390 و 1395 پرداختهاند.
موج سوم پیمایش ملی مصرف کالاهای فرهنگی در سال 1398 انجام شده است. تحلیل ثانویۀ این پیمایش بهصورت موضوعی در سال 1400 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است. در اینجا مطالعۀ جوانان ارائه میشود.
موج سوم پیمایش ملی مصرف کالاهای فرهنگی در سال 1398 انجام شده است. تحلیل ثانویۀ این پیمایش بهصورت موضوعی در سال 1400 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است. در اینجا مطالعۀ زنان ارائه میشود.
موج سوم پیمایش ملی مصرف کالاهای فرهنگی در سال 1398 انجام شده است. تحلیل ثانویۀ این پیمایش بهصورت موضوعی در سال 1400 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است. در اینجا مطالعۀ گروههای تحصیلی ارائه میشود.
حمیدرضا ششجوانی در این کتاب بهصورت اجمالی سهم بخش فرهنگ را در اقتصاد مورد بررسی قرار داده است. این نوشته در دفتر مطالعات و برنامهریزی راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد تهیه شده است.
مقالۀ «عوامل مؤثر بر رونق اقتصاد فرهنگ در ایران» را زهرا مسعودی نیا، علی رشیدپور و رضا ابراهیمزاده نوشتهاند و در راهبرد فرهنگ، شمارۀ پنجاه و سوم، بهار 1400 منتشر شده است.