مقالۀ «سینمای ایران، مخاطب و نیازهای فردی و اجتماعی» را علی اصغرکیا و سعید شاه حسینی نوشتهاند و در شمارۀ 64 فصلنامۀ علوم اجتماعی بهار 1393 منتشر شده است.
گزارش «تحقق الزامات آییننامه در برگزاری سیوچهارمین جشنوارۀ موسیقی فجر» را سمانه کاکاوند زیر نظر پژوهشکدۀ هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در پاییز 1398 نوشته است.
معاونت توسعۀ فناوری و مطالعات سینمایی با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در بهمن ماه 1400 چهلمین دورۀ جشنوارۀ فیلم فجر را از طریق نظرسنجی ارزیابی کرده است. این نظرسنجی از تاریخ 14 لغایت 26 بهمن سال 1400 بهوسیلۀ گروه افکارسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بهصورت تلفنی اجرا شده است.
در عصر حاضر اینترنت یکی از ضروریات مصرفی غیرقابلحذف برای تمام مردم دنیا است و استفاده از این خدمت در تمام دنیا هزینهبر است. بااینحال هزینۀ استفاده از اینترنت در هر کشوری متفاوت است. در این اینفوگرافی که خبرگزاری ایسنا منتشر کرده است، هزینۀ استفاده از اینترنت در برخی از کشورها بهصورت منتخب قابلمشاهده است.
دفتر طرحهای ملّی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات اردیبهشت ماه 1397 در مورد «دیدگاه مردم در خصوص جام جهانی فوتبال» نظرسنجی انجام داده است که گزارش آن در ادامه میآید.
سامانۀ «مرکز رصد فرهنگی و اجتماعی» آموزش عالی ایران به مناسبت هفتۀ پژوهش با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و ارتباط تصویری دکتر صالحی معاون پژوهشی این وزارتخانه افتتاح شد.
در سال ۲۰۲۲ شرکت گوگل لیستی از پرمخاطبترین عناوین خود منتشر کرده است. پرمخاطبترین عنوانها، اخبار، مردم و ورزشکاران نیز در این لیست قرار گرفتهاند. در این اینفوگرافی که خبرگزاری ایسنا منتشر کرده است، پرمخاطبترینها در این چهار بخش ازجمله «وردل»، - بازی با کلمات -، «اوکراین» و درگذشت «ملکه الیزابت» را مشاهده میکنید.
در طول چهل دوره برگزاری جشنوارۀ فیلم فجر، هر سال برترین بازیگران زن و مرد از بین فیلمهای بخش مسابقۀ سودای سیمرغ انتخاب میشوند. در این اینفوگرافی که خبرگزاری ایسنا تهیه کرده است، ۱۰ رکورددار سیمرغِ زن و مردم در طول چهل سال گذشته را مشاهده میکنید.
معاونت پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات سلسله گزارشهای سیاستی در مورد مسائل فرهنگی و هنری تدوین کرده است. هر کدام از این گزارشها بر یک حوزه متمرکز است. گزارش حاضر در مورد کتاب است که محمد گرامیان نیک در بهار 1400 آن را تدوین کرده است.
معاونت پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات سلسله گزارشهای سیاستی در مورد مسائل فرهنگی و هنری تدوین کرده است. هر کدام از این گزارشها بر یک حوزه متمرکز است. گزارش حاضر در مورد سینما است که مصطفی اسدزاده در بهار 1400 آن را تدوین کرده است.
مقالۀ «طبقه، فرهنگ و سبک زندگی (موردمطالعه: فرهنگ و سبک زندگی طبقۀ بالای جامعه)» را خیام عزیزیمهر و صدیقه پیری نوشتهاند و در مجلۀ جامعهشناسی ایران، دورۀ نوزدهم، شمارۀ 3، پاییز 1397 منتشر شده است.
مقالۀ «سازمانهای مردمنهاد ایران (خیریه) و ذینفعان در رسانههای اجتماعی (مطالعۀ کیفی الگوهای ارتباطی)» را مهدیه نجفیزاده، علی ربیعی و علیاکبر فرهنگی نوشتهاند و در فصلنامۀ انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، دروۀ 17، شمارۀ 65، زمستان 1400 منتشر شده است.
پیمایش «بررسی میزان مطالعۀ شهروندان تهرانی» را پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در اردیبهشت 1393 انجام داده است. این پیمایش که در شهر تهران با نمونۀ هزار نفری انجام شده است، حاکی از کاهش سرانۀ مطالعۀ شهروندان تهرانی است.