دادهنگار زیر نگاهی ژانر به فیلمهای اکران شده چهلوسومین جشنواره فجر 1403 داشته و در پنج بخش اجتماعی، کمدی، درام خانوادگی، دفاع مقدس و سیاسیتاریخی نشان داده است.
پژوهش « ارتباط سامانههای ویدئو به درخواست (vod) و باز پردازی بازیهای دیجیتال (مطالعه موردی نتفلیکس)» به تلاش مهشید شهیدی در وبگاه بنیاد ملی بازیهای رایانهای در تابستان 1402 منتشر کرده است.
پژوهش «تحلیل روند تغییرات دینداری در ایران» به تلاش سیدعباس اسدی ملهخان در وبگاه گروه بررسیهای راهبردی در بهمن 1403 به سفارش انجمن میراث اسلامی تهیه و منتشرشده است؛ این پژوهش تحلیلی ثانویه بر پیمایشهای ملی در حوزه دینداری در ایران از سال 1353 تا 1402 داشته است.
پژوهش «هوش مصنوعی چگونه آیندۀ آموزش را متحول میکند؟» به تلاش علی شفیعینسب ترجمهشده و در وبگاه پژوهشگاه فضای مجازی منتشرشده است؛ این پژوهش نگاهی عمیق به حوزۀ آموزش و نظام علم، تحقیقات و نوآوری دارد که یکی از مهمترین حوزههایی است که با ظهور فناوریهای مربوط به هوش مصنوعی دگرگونشده و ویژگـی برجستـۀ این پژوهش جامع و چندوجهی بودن آن است.
پژوهش«بررسی اهداف، وظایف و اختیارات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: حوزه صنایع دستی» به تلاش امیرحسین اسکندری در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تهیه و منتشر شده است، در این گزارش به تحلیل و بررسی احکام حوزه صنایع دستی ماده (4) لایحه اهداف، وظایف و اختیارات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پرداخته شده است.
پژوهش «ارزیابی مدلهای سنجش دینداری ایرانیان در پیمایشهای ملی» به همت سید حسنعلی سیاحیزادهفرد در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تهیه و منتشرشده است.
مقالۀ «تحلیل تحققپذیریِ اهداف کمّیِ پژوهش و فناوری در ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ پنجساله ﺷﺸﻢ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩی، ﺍﺟﺘﻤﺎﻋی ﻭ ﻓﺮﻫﻨﮕی» در آذر 1401 به همت مهدیه فراز کیش و شهره نصری در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری تهیه و منتشرشده و هدف اصلی پژوهش حاضر تحلیل میزان تحقق اهداف کمّی پژوهش و فناوری در برنامه ششم توسعه بر اساس رویکردی نظاممند در چهار دستۀ شاخصهای دروندادی، بروندادی، پیامدی و اثرگذاری و متعاقباً استخراج درسآموزهای کلیدی در راستای تنظیم سند برنامههای آتی توسعه کشور است.
مقالۀ «دیپلماسی فرهنگی پیوند قدرت سیاسی و قدرت فرهنگی» به همت محمدرضا دهشیری در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تهیه و منتشرشده است؛ این مقاله با رویکردی نظری در حوزه دیپلماسی فرهنگی به تحلیل تعاریف مختلف، تبیین مفاهیم مشابه و توضیح مهمترین اهداف در رابطه با دیپلماسی فرهنگی پرداخته است.
مقاله «مطالعۀ نحوۀ بازنمایی عناصر فرهنگی و ایدئولوژیکی در خلق انیمیشن » را پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برای شناسایی شاخصههای ایدئولوژیکی و فرهنگی در خلق یک شخصیت داستانی به تلاش مهسا لاریجانی و فاطمهزهرا بقائی تهیه و منتشر کرده است.
مقالۀ «دو فضایی شدن و بازنمایی هویت ملی در اینستاگرام» را تارنمای پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی در فصلنامه تحقیقات فرهنگی ایران برای بازیابی به هویت ملی ایرانیاسلامی در فضای مجازی تهیه و منتشر کرده است.