اینفوگرافی روبه‌رو گزارش پیش‌بینی جمعیت و خانوار به تفکیک مناطق شهری و روستایی، استان و شهرستان‌ها سال 1403 را نشان می‌دهد که در سایت مرکز آمار منتشر شده است.
گزارش «واکاوی کارکرد اجتماعی نهاد دین در ایران امروز (3)؛ بایسته‌ها و الزامات سیاست‌گذاری حوزۀ دین‌داری در جمهوری اسلامی ایران» در سایت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ایران در تیر 1403، به نویسندگی جمعی از پژوهشگران منتشر شد.
نسبت اخلاق با سیاست به‌عنوان یکی از موضوعات اساسی فلسفه سیاسی همواره مورد توجه اندیشمندان و فلاسفه بوده و نظریات مختلفی دربارۀ رابطۀ آنها بیان شده است. برخی از این نظریات بر پایه ترجیح و اهمیت سیاست (سه آموزه تفکیک سیاست از اخلاق، تبعیت اخلاق از سیاست و دوگانگی اخلاق و سیاست) یا یگانگی و وحدت اخلاق و سیاست هستند. پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ به‌عنوان مردمی‌ترین انقلاب در تاریخ سیاسی جهان و تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران، تبلور یگانگی دین و سیاست در عرصه عمل بود. بی‌شک اخلاق سیاسی و انتخاباتی در جامعه‌ای که به یگانگی سیاست و اخلاق متعهد و پایبند است، بسیار متفاوت از جامعه‌ای است که به ترجیح و تقدم سیاست باور دارد و نهادهای سیاسی و اجتماعی آن نیز بر همین مبنا شکل گرفته است. پژوهش پیش رو تلاش دارد تا ضمن توضیح رابطه سیاست و اخلاق به بررسی نسبت این دو مقوله در نظام جمهوری اسلامی ایران بپردازد و اصول و ضوابط اخلاقی مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در رقابت های انتخاباتی را بیان و توصیه‌هایی را در این زمینه به نامزدهای انتخاباتی ارائه کند. مقاله به نویسندگی «حسن کریمی‌فرد» در سایت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در خرداد 1403 منتشر شده است.
این گزارش ملی سالانه 1402، در دبیرخانه مرکز رصد فرهنگی تهیه شده است؛ شامل توصیف و تحلیل دوازده موضوع مهم و اولویت‌دار فرهنگی کشور بر اساس به روزترین پیمایش‌ها و نظرسنجی‌ها است. دوازده موضوع مهم این مجلد عبارت است از: وضعیت ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی؛ وضعیت دین‌داری در ایران؛مسئله حجاب و پوشش زنان در جامعه ایران؛ خانواده و جمعیت در ایران؛ وضعیت فرهنگی جوانان؛ ارزش‌های اخلاقی در جامعه ایران؛ اعتماد نهادی و عمومی در ایران؛ وضعیت امید و رضایتمندی اجتماعی در ایران؛ پنداشت ایرانیان از عدالت و نابرابری، ارزش‌ها، نگرش‌ها و رفتارهای اقتصادی در جامعه ایران؛ وضعیت صنایع فرهنگی و خلاق در ایران و مهاجرت بین المللی از/ به ایران.
گزارش «پژواک یک نامه» به همت امیرعباس گلستانی و علیرضا پورجعفری، در بهار 1403 با نظارت مجتبی صمدی، برای مرکز رصد فرهنگی به‌منظور بررسی ابعاد فرهنگی و رسانه‌ای نامۀ مقام‌معظم‌رهبری (مدظله) تهیه شده است.
گزارش «رفتار رأی‌دهی جامعه ایرانی» با همکاری مرکز تحلیل اجتماعی (متا) در زمستان 1402 تهیه و تنظیم شده است و این گزارش تحلیلی بر رفتار رأی دهندها و همین‌طور رفتار رأی ندهنده‌ها انجام داده است.