پژوهش «بررسی زمینهها و راهکارهای ارتقاء نشاط اجتماعی در ایران» توسط موسی عنبری و با نظارت کمیسیون اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1391 انجامشده است. کارفرمای این پروژه مرکز مطالعات راهبردی شورای عالی انقلاب است.
این پژوهش در سال 1391 توسط اسماعیل شاهطهماسبی، تحت نظارت گروه اقتصاد فرهنگ شورا عالی انقلاب فرهنگی و به سفارش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام پذیرفته است. در این پروژه حسین صادقی سقدل مشاور کارفرما بوده است.
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) 25 تا 28 بهمن 1399 نظرسنجی تلفنی درباره میزان استفاده ایرانیان بالای 18 سال از شبکه های اجتماعی انجام داد که مهمترین نتایج این نظرسنجی در اینفوگرافی زیر قابل مشاهده است.
گزارش اقدامات، عملکرد و دستاوردهای معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال 1393 تا هفته دولت در سال 1399 بر اساس برنامههای ارائه شده توسط وزرای وقت به مجلس در سالهای تصدی تنظیم شده است.
در این گزارش شرح وظایف سازمانی، تقویم فعالیتهای فرهنگی، مشروح فعالیتها، مشکلات، موانع و پیشنهادهای هر یک از زیرمجموعههای سازمانی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شده است.
در گزارش حاضر مهمترین اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بین سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ معرفی شده است. ساختار گزارش به تفکیک معاونتها و سازمانهای زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد سامان یافته است.
بخش اول این سالنامه آماری شامل مجموعهای از آخرین آمار موجود در سالهای ۱۳8۱تا ۱۳۹۰ در زمینههای مختلف فرهنگی و هنری و بخش دوم شامل آمارهای فرهنگی، هنری مربوط به سالهای ۱۳۵7تا ۱۳8۰ است که به منظور رفع نیازهای آماری تصمیمگیران، برنامهریزان، پژوهشگران و سایر متقاضیان تهیه و تدوین شده است.
موج سوم ارزشها و نگرشهای ایرانیان در سال 1394 طراحی و اجرا شد. این پیمایش علاوه بر سنجش اکثر مفاهیم موجود در موج دوم، برخی مفاهیم جدید را نیز در کشور مورد سنجش قرار داد.
موج دوم پیمایش ارزشها و نگرشهای ایرانیان به فاصله سه سال از موج اول اجرا شد و علاوه بر سنجش اغلب متغیرهای موجود در موج اول مفاهیم تازهای را نیز بررسی کرد.
این نوشتار قصد دارد نشان دهد ایرادات نظام کنونی پرداخت یارانه به کتاب و مطبوعات چیست و اگر پرداخت یارانه به این دو حوزه توجیهپذیر است، مناسبترین الگو چیست و الزامات تحقق آن کدام است.
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی مهر ماه سال 1385 پژوهشی با عنوان «وضعیت هنر در ایران (۱): آشنایی با متولیان عرصه هنر (سازمانها و نهادهای فرهنگی-هنری)» به قلم ابراهیم غلامپور آهنگر منتشر کرد.