مقالۀ «تبیین جامعهشناختی سیاستهای هویتی دولت پهلوی اوّل» را تقی آزاد ارمکی، علی محمد حاضری، علی ساعی و فرهاد نصرتینژاد نوشتهاند و در مجلۀ جامعهشناسی ایران، دورۀ بیستویکم، شمارۀ 3، پاییز 1399 منتشر شده است.
مقالۀ «سیاستگذاری و برنامهریزی اجتماعی برای توسعۀ فعالیتهای اقتصادی بخش فرهنگ: ارزیابی طرحهای کلان رونقبخشی به بازار هنر ایران در دهۀ 1380» را محمدرضا مریدی و معصومه تقیزادگان نوشتهاند و در فصلنامۀ مطالعات جامعهشناختی ایران، سال اول، شمارۀ دوم، پاییز 1390 منتشر شده است.
مقالۀ «بازنمایی ابعاد دینداری طبقات اجتماعی در سینمای پس از انقلاب ایران» را پژمان برخورداری، سیدحسین سراجزاده و عبدالمحمد کاظمیپور نوشتهاند و در فصلنامۀ مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران، دورۀ 9، شمارۀ 4، زمستان 1399 منتشر شده است.
پیمایش «آمادهسازی مقیاس دینداری و ارزیابی سطوح دینداری اقشار مختلف جامعۀ ایران (مراکز استانها)» در سال 1387 در مؤسسۀ روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران انجام شد. مجری این طرح محمد خدایاریفرد بوده است.
مقالۀ «ارائۀ الگوی خطمشیگذاری سازمانهای فرهنگی (موردمطالعه: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان)» را وجهالله قربانیزاده، فتارح شریفزاده، داوود حسینپور و محمود مروج نوشتهاند و در فصلنامۀ سیاستگذاری عمومی، دورۀ 3، شمارۀ 3، پاییز 1396 منتشر شده است.
مقالۀ «روزنامه و اینترنت؛ واکاوی تحولات صنعت روزنامه در فرایند اینترنتیشدن در ایران» را سیدمحسن بنیجمال و محمد توکل نوشتهاند و در فصلنامۀ انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، دورۀ 17، شمارۀ 65، زمستان 1400 منتشر شده است.
مقالۀ «عکاسی خبری در بستر شبکههای اجتماعی: نظریۀ ارزش نمایشی بنیامین و ریزوماتیک دلوز» را علیرضا فرزین، هادی خانیکی و محمدمهدی فرقانی نوشتهاند و در فصلنامۀ انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، دورۀ 17، شمارۀ 62، بهار 1400 منتشر شده است.
«مجموعۀ قوانین و مقررات حمایت از سرمایهگذاری، فعالیت و تولید در حوزۀ فرهنگ و هنر» را رضا خانی در سال 1395 برای دفتر مطالعات و برنامهریزی راهبردی تهیه و تدوین کرده است.
مقالۀ «فرایند تغییرات فرهنگی ایرانیان (تحلیل روایت تغییرات چند فرد ایرانی در چند دهۀ اخیر)» را حسن رضایی بحرآباد، علی اکبر مجدی، رامپور صدرنبودی و حسین بهروان نوشتهاند و در فصلنامۀ انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، سال پانزدهم، شمارۀ 57، زمستان 1398 منتشر شده است.
«حوزۀ فرهنگ و هنر در ایران پسابرجام؛ شرایط و زمینههای صادرات صنایع خلاق با تکیه بر سهم و مأموریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» را دفتر مطالعات راهبردی در سال 1395 انجام داده است.
طرح «امکانسنجی و ساماندهی تبدیل آمار غیرثبتی به ثبتی (بازبینی و اصلاح وضعیت آمارگیری در سه معاونت امور فرهنگی، امور هنری و امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی)» را مهرناز سادات میر محمد در سال 1389 برای دفتر مطالعات و برنامهریزی راهبردی نوشته است.