کتابشناسی شهرستان‌های گرمسار و ارادان با بیش از 1300 منبع شامل کتاب؛ مقاله؛ پایان‌نامه؛ گزارش‌های سازمان‌های دولتی و مهندسین مشاور به همت علیرضا شاه‌حسینی و یونس شاه‌حسینی منتشر شد.
کتاب «زندگی برای نمایش، نمایش برای زندگی» با مطالعه بر سبک زندگی زنان ایرانیِ خرده‌سلبریتی در اینستاگرام به کوشش زینب شجاعیان در سال 1403 در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی منتشر شده است.
کتاب «نقشۀ وضعیت صنعت سینما، گزارشی کلان از صنعت سینما در ایران و جهان» در بهار ۱۴۰۲ با ویراست دوم به‌وسیلۀ مرکز نمافر منتشر شد. این گزارش با هدف بررسی وضعیت موجود صنعت سینما در ایران و جهان با نگاهی آماری و کلان تدوین شده است.
«مسائل صنعت سینما در ایران» به‌وسیلۀ سایت نمافر نوشته و در بهمن 1401 منتشر شده است.
کتاب «نقشۀ وضعیت آموزش و پژوهش؛ گزارشی از وضعیت آموزش و پژوهش صنایع فرهنگی در ایران و جهان» را نمافر در تابستان 1401 منتشر کرده است.
کتاب «داده‌نمای صنعت کتاب» آمارها و داده‌های صنعت کتاب را موردبررسی قرار داده است. این کتاب را نمافر در پاییز 1401 منتشر کرده است.
کتاب «گزارش وضعیت هزینه‌کرد فرهنگی خانوار» را نمافر در آذرماه 1401 در 72صفحه منتشر کرده است.
حمیدرضا ششجوانی در این کتاب به‌صورت اجمالی سهم بخش فرهنگ را در اقتصاد مورد بررسی قرار داده است. این نوشته در دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد تهیه شده است.
کتاب زیر مجموعه‌ای از مقالات و پژوهش‌های عضو و همکار پژوهشکدۀ تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام است که ارتباطی با مقولۀ سیاست فرهنگی و سیاست‌گذاری فرهنگی دارند.
این کتاب مشتمل بر ۱۷ روایت مردم‌شناختی و جامعه‌شناختی از پیاده‌روی اربعین سال ۱۳۹۶ است که با هدف شناخت حیات دینی و اجتماعی کنونی ایرانیان و خاورمیانه و نیز سایر شیعیان زیر نظر دکتر محمدرضا جوادی یگانه و دکتر محمد روزخوش تحقیق و تدوین شده است.
کتاب «پیاده‌روی اربعین؛ تأملات جامعه‌شناختی» مجموعه مقالات از نویسندگان مختلف است که به کوشش محسن حسام مظاهری گردآوری شده است و محمدرضا فخر روحانی در مطلب زیر این کتاب را به‌طورمختصر معرفی کرده است.