رشد سریع فناوری اطلاعات و ارتباطات نیازمند رصد مداوم وضعیت سایبری کشور است، چراکه جبران عقب‌افتادگی در این حوزه دشوار است. سند حاضر بخشی از پژوهشی در پژوهشگاه فضای مجازی در سال 1403 تحت عنوان «طرح عیار سایبری ایران» است که به ارزیابی و طراحی شاخص‌های ملی وضعیت سایبری می‌پردازد.
مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در اسفند 1403 پژوهشی منتشر کرده است که نشان می‌دهد؛ مجموع اعتبارات دستگاه‌های دین در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ به بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده و با رشد ۲۵.۳درصدی نسبت به سال گذشته، نشان‌دهنده توجه بیشتر به این حوزه است. همچنین، محوریت بخشیدن به اسناد کلان سیاستی می‌تواند به بهبود انضباط دستگاهی و افزایش شفافیت عملکردی کمک کند.
محمد اصغری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو: تلاش کردیم که مقایسه‌ای بین ارزش‌ها، اخلاق و شاخصه‌های فرهنگی مردم خوی قبل و بعد از بحران را داشته باشیم تا بتوانیم به سیاست‌گذاری در این حوزه کمک کنیم.
طرح مطالعه ملی «سنجش و ارتقای سواد رسانه‌ای در ایران» یک پژوهش تحقیقی-ترویجی در حوزه رسانه است که در شورای علوم، تحقیقات و فن‌آوری به تصویب رسیده است.
آثار پژوهشی متعددی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده که فهرست عناوین برخی از این پژوهش‌ها که به زودی در قالب کتاب و گزارش منتشر خواهد شد در ذیل آمده است.