معاونت پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات سلسله گزارشهای سیاستی در مورد مسائل فرهنگی و هنری با تأکید بر نتایج پیمایشها و پژوهشها تدوین کرده است. هر کدام از این گزارشها بر یک حوزه متمرکز است. گزارش حاضر در مورد هنر (موسیقی، نمایشی و تجسمی) است که محمدرضا مریدی در بهار 1400 آن را نوشته است.
بر اساس پیگیری خبرنگار ایسنا از دبیرخانۀ چهلویکمین جشنوارۀ فیلم فجر، تعداد ۱۰ فیلم از آثار اعلامشدۀ مسابقۀ جشنواره در بخش خصوصی تولید شدهاند. همچنین ژانر اجتماعی، بیشتر ژانر حاضر در جشنوارۀ چهلویکم است. جزئیات بیشتر در اینفوگرافی زیر آورده شده است که بهوسیلۀ خبرگزاری ایسنا تهیه شده.
گزارش «بررسی تحلیلی جشنوارۀ فیلم فجر از منظر تأثیر بر کلّیت سینمای ایران» را همایون قنواتی در سال 1395 برای دفتر مطالعات و برنامهریزی راهبردی نوشته است.
پژوهش «تصویر ایران در فیلمهای سیوهشتمین جشنوارۀ فیلم فجر» در بهمن 1398 در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری انجام شده است و تلاش کرده از خلال فیلمهای موجود در جشنواره مسائل جامعۀ ایران را درک و تحلیل کند.
مقالۀ «سینمای ایران، مخاطب و نیازهای فردی و اجتماعی» را علی اصغرکیا و سعید شاه حسینی نوشتهاند و در شمارۀ 64 فصلنامۀ علوم اجتماعی بهار 1393 منتشر شده است.
گزارش «تحقق الزامات آییننامه در برگزاری سیوچهارمین جشنوارۀ موسیقی فجر» را سمانه کاکاوند زیر نظر پژوهشکدۀ هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در پاییز 1398 نوشته است.
معاونت توسعۀ فناوری و مطالعات سینمایی با همکاری دفتر طرحهای ملّی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در بهمن ماه 1400 چهلمین دورۀ جشنوارۀ فیلم فجر را از طریق نظرسنجی ارزیابی کرده است. این نظرسنجی از تاریخ 14 لغایت 26 بهمن سال 1400 بهوسیلۀ گروه افکارسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بهصورت تلفنی اجرا شده است.
در عصر حاضر اینترنت یکی از ضروریات مصرفی غیرقابلحذف برای تمام مردم دنیا است و استفاده از این خدمت در تمام دنیا هزینهبر است. بااینحال هزینۀ استفاده از اینترنت در هر کشوری متفاوت است. در این اینفوگرافی که خبرگزاری ایسنا منتشر کرده است، هزینۀ استفاده از اینترنت در برخی از کشورها بهصورت منتخب قابلمشاهده است.