در اینفوگرافی حاضر آماری درباره میزان مطالعه، تعداد کتاب های منتشر شده، سرانه مطالعه ماهانه به تفکیک استان ها ارائه شده است. این آمار مربوط به سال 1397 است.
در اینفوگرافیک پیش رو محبوب ترین شبکه های اجتماعی ایرانی در بین مردم ایران و ضریب نفوذ این پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی و مقایسه آن با سایر پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی در دیگر کشور ها ارائه شده است. این آمار مربوط به بهمن ماه 1396 است.
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) 25 تا 28 بهمن 1399 نظرسنجی تلفنی درباره میزان استفاده ایرانیان بالای 18 سال از شبکه های اجتماعی انجام داد که مهمترین نتایج این نظرسنجی در اینفوگرافی زیر قابل مشاهده است.
مرکز آمار ایران طرح آمارگیری از فرهنگ رفتاری خانوار در سال 1396 را در نقاط شهری و روستایی برای افراد 15 سال و بیشتر انجام داد. خلاصهای از نتایج این طرح در اینفوگرافی حاضر ارائه شده است.
پیمایش ملی بازیهای رایانهای در ایران تقریبا هر دو سال یک بار از سال 1389 تاکنون برگزار میشود. دادههای پیمایش ملی سال 1398 در اینفوگرافی حاضر ارائه شده است.
نتایج نظر سنجی ایسپا در بهمن 1395 نشان میدهد از هر 10 ایرانی شش نفر در شبکههای اجتماعی عضویت دارند و شبکه تلگرام در صدر شبکههای اجتماعی قرار دارد و بیشترین افراد عضو نیز از میان افراد تحصیلکرده دانشگاهی هستند.
وضعیت مصرف شبکه های اجتماعی در ایران چگونه است؟ هر ایرانی روزانه چقدر زمان در شبکههای صرف میکند؟ استفاده از کدام شبکههای اجتماعی روند افزایشی داشته و کدام یک کاهشی بوده؟